TÁVOLVASÁS

MINDENT A FÜLNEK! Ez egy rendkívül jó, praktikus (hangoskönyv szerű) megoldás az olvasási létminimum alatt élőknek, vagyis azoknak, akiknek nincsen idejük rendszeresen olvasni, de szeretnének mégis jól tájékozottak lenni!

 

 

HIRDETÉS:

DIÁKOKNAK (IS) VALÓ(S) MELÓ!

Mit csinálsz, hogy némi "zsebpénzhez" jussál? Jó lenne valamit csinálni, amiben nem kell beszervezni senkit, meglopni senkit, eladni semmit? Tudom, hogy nem hiszel már benne, de most ilyen lehetőségre találtál!  Felhasználhatod az internetet, személyes kapcsolataidat, képességeidet, találékonyságodat, helyismeretedet, és csupa olyan más adottságokat, amikkel átlagos emberként rendelkezel, csak még nem profitáltál belőlük! A TÁVOLVASÁS várja a jelentkezésedet, bemutatkozásodat!
(e-mail cím alább, a képen található meg, vagy a "kapcsolat" menüpontban)

Annak, aki olvasta a fenti, vagy hasonló tartalmú más hirdetést valahol, és egy ide mutató link hozta erre az oldalra, az alábbiak szolgáljanak némi tájékoztatásul, a teljesség igénye nélkül:

 

(Bármennyire hihetetlen és meglepő is, nincsen semmi befizetendő összeg, megrendelni való infócsomag, beszervezni sem kell senkit sem ingyenesen, sem csatlakozási díjjal!
Ugyanakkor fontos és jó tudni, hogy akinek azonnali, biztos, és nagyon konkrét összegre, munkadíjra, keresetre, vagy "állás"-ra van szüksége, annak nem megfelelő ez az ajánlat, inkább azoknak jó, akik valamit nagyon szeretnének végre csinálni, lehetőleg egy jó ügy mellé állni, ami nem sablonos, agyoncsépelt, lejáratott, lenézett, és ha még mellesleg hoz is valamit a konyhára, az igazán remek dolog!)

tableten.jpg

KICSIT BŐVEBB, ELŐZETES INFORMÁCIÓ:

A TÁVOLVASÁS honlap szívesen veszi azokank a diákoknak és nem diákoknak is a jelentkezését, akik szeretnének együttműködni a fejlődés és a siker érdekében, és egyúttal szeretnének olyan valós munkalehetőséghez jutni, ami jól és könnyen végezhető, szinte lakóhelytől függetlenül is. Földrajzi korlátok tehát nincsenek.


FÉLREÉRTÉSEK ÉS TÉVEDÉSEK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN:
AKI ÁLLÁST KERES, AZ ITT NEM FOG TALÁLNI. ÚN.REKLÁMSZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉVEL LEHETSÉGES A MUNKAVÉGZÉS. ÁLLÁSKERESŐK NE FÁRADJANAK, ÉS NE VESZTEGESSÉK IDEJÜKET FELESLEGESEN!
MUNKADÍJ, JUTALÉK, STB. CÍMÉN ELLENSZOLGÁLTATÁST, "FIZETSÉGET" MEGKAPNI EGYLŐRE CSAK ÚN. HELYI PÉNZ-BEN PL. SUSKA, JÓ-ZSI-TON, KREDIT LEHETSÉGES.

Néhány remek lehetőség közül lehet választani, vagy akár egyszerre, egymást kiegészítve is lehet őket végezni. Ezek a következők:

 

- A TÁVOLVASÁS honlap plakátjainak kihelyezése forgalmas helyeken, illetve   autós reklámhordozás saját autón (a plakát kihelyezésével).

- Szendvicsember tevékenység, (sétáló reklámtábla ugyancsak a plakáttal).

- Hirdetésfeladás ingyenes hirdetési helyeken, illetve a TÁVOLVASÁS honlap  plakátja képének csatolása saját hirdetésekhez, további képként,

- Fordított hirdetésszervezés (különleges údonság!), és egyben más egyéb   reklámfelületek keresése-kutatása is (országosan, bárhol).

- Értékes, bőséges szöveges tartalmú honlapok vadászata, velük való
együttműködés, linkcsere, bannercsre, stb. elérése, egyeztetése.

- Könyvjelzők ajándékozása buszokon, vonatokon, stb. könyvet olvasgató  utasoknak.

- Partner iroda, helyi képviselet formájában való együttműködési lehetőség.

- A "JÁTÉK" menüpontban meghirdetett országos nyereményjátékba boltok, szolgáltatók csatlakoztatása, kapcsolat építés végzése.

- Felolvasások végzése MP3 hangfájlokba igények szerint.
(Erre a feladatra a lap alján írtak szerint lehet jelentkezni!)

 

(Ennek az oldalnak az elolvasása és megértése után, ha valaki még mindig csak úgy érdeklődik, hogy nem jelöli meg konkrétan, melyik lehetőségnek az anyagát kéri, az ide lesz visszairányítva azzal a feltételezéssel, hogy még nem olvasta ezt az oldalt. Az "érdekel a munka, kérek tájékoztatót a munkáról" stb. tehát nem számít konkrét érdeklődésnek. Legyen megnevezve, hogy melyik munka a fentiek közül!)

plakatparade.jpg

Ezen munkák értékelése és a velük való kereseti lehetőségek az eredményes tevékenység, illetve a honlap számára valós reklámérték szerinti lehet, tehát nem "állás" lehetőség, és nem órabér, vagy más fix fizetés kapható érte, hanem eredmény centrikusan van kidolgozva.  Ennek részletei megismerhetők személyes érdeklődéssel, és egyben annak jelzésével, hogy melyik munkalehetőségről kér bővebb tájékoztatást. Az érdeklődő levél térjen ki az érdeklődő településének a megjelölésére is, és néhány bemutatkozó sor közlésére is.

Az érdeklődő, jelentkező feladata és érdeke a folyamatos kapcsolattartás, tehát aki részletes tájékoztatót kér valamelyik fenti témára, miután megkapta, elolvasta, ne várja, hogy további lépés történik, amíg nem jelez vissza, hogy olvasta, érti, vállalja, nem vállalja, stb.

SZÓRÓLAP TERJESZTÉS NINCS, ÉS NEM LESZ, ARRA NE ÉRDEKLŐDJÖN SENKI, MERT FELESLEGESEN TESZI! CSAK A FENTIEK VANNAK!

Az alábbi plakát, illetve hirdetésként is feladható tartalom az, amiről fentebb szó volt, illetve egy további rendkívüli egyedi lehetőséget is kínál!
Az alábbi, főleg plakátként emlegetett kép, valójában egy kép is lehet...

Aki egyébként is szokott bárhol, bármilyen témában hirdetni az interneten úgy, hogy kép(ek)et csatol a hirdetéséhez, csupán annyit is elég tennie, hogy egyben a TÁVOLVASÁS honlapot is meghirdesse, hogy még egy további képet is csatol a hirdetéséhez, azaz az alábbi kettő közül az egyik képet! Természetesen ennek egy olyan változatát, amin egy személyre szabottan kiadott saját kód lesz felírva, a neki való helyen! A kódjára hívatkozva bejövő érdeklődések után egy-egy fix összeget, ha abból megrendelés is lesz, akkor további jutalékot is kap! Ez a legegyszerűbb, legkönnyebb együttműködési és kereseti lehetőség, ami ajánlható és végezhető.

    plakatgrafikusteljes_szolgennel.jpg

 

  plakat-olm--kodos.jpg

 

A honlap többi menüpontjának megtekintése is díjtalan...

 

Aki a felolvasások végzést szeretné végezni, az a jelentkező, bemutatkozó leveléhez feltétlenül csatoljon egy MP3 formátumú hangfájlba felolvasott hangpróba anyagot, mely az alábbi szöveg felolvasása legyen, csak ennyi, és semmi több:

„A TÁVOLVASÁS egy rendkívül jó, különleges megoldás az olvasási létminimum alatt élőknek, vagyis azoknak, akiknek nincsen elég idejük olvasni, de szeretnének mégis jól tájékozottak lenni! Lényegében távolról olvasunk fel különféle, egyébként a világhálón ingyenesen elérhető, olvasható anyagokat, és azokat elektronikus levélben MP3 hangfájlokként csatolva küldjük meg a megrendelőknek, akik utazás, séta, vezetés, munkavégzés, stb. közben meghallgathatják lejátszójukon akkor, ha a figyelem egyébként megosztható. Országosan igényelhető szolgáltatás. Ingyenes próba hanganyag elektronikus levélben kérhető! MINDENT A FÜLNEK!”

 

(itt meg a szemnek..-:))  Húúúú de jó kis reklámfelület!

cicire.jpg

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 19
Heti: 33
Havi: 327
Össz.: 111 965

Látogatottság növelés
Oldal: DIÁKOKNAK (IS) ...
TÁVOLVASÁS - © 2008 - 2019 - tavolvasas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »