TÁVOLVASÁS

MINDENT A FÜLNEK! Ez egy rendkívül jó, praktikus (hangoskönyv szerű) megoldás az olvasási létminimum alatt élőknek, vagyis azoknak, akiknek nincsen idejük rendszeresen olvasni, de szeretnének mégis jól tájékozottak lenni!

Ez a menüpont azért lett létrehozva, hogy a honlap látogatóit arra ösztönözze, írják meg véleményüket, javaslataikat, gondolataikat a honlappal kapcsolatban. Aki érdemben átolvasta a többi menüpontot, az biztosan tudna, és talán szeretne is mondani valamit, legyen az bármi, elismerő, vagy kritikus észrevétel, valami olyan, amit másokkal is megosztana. Ebben a menüpontban lehetséges ez úgy, hogy a honlap „kapcsolat” menüpontjában lévő e-mail címre megküldi a saját e-mail címéről, ahonnan ide bemásolásra kerül majd, és így mások is olvasni tudják. Természetesen csakis kultúrált hangvételben írt anyag kerülhet bele, legyen az bármilyen előjelű, tehát akár negatív is.

 

 

vendegkonyv3.gif

 

 

Annak érdekében, hogy egy-egy vendégkönyvi bejegyzésre jó ösztönzést is adjak, felajánlok egy különleges ajándékot mindenkinek, aki ide szánt bejegyzést küld úgy, hogy a levele címsorában a  „vendégkönyvbe” elnevezést írva utal egyértelműen arra, hogy a levelét e célból írta.

 

A levélben olyan aláírás szerepeljen, ami meg is jelenhet a vendégkönyvben is, tehát teljes, vagy rövidített, vagy fantázianév, esetleg a települése neve, stb.

 

A különleges ajándék pedig egy olyan MP3 hanganyag lesz, amit csak azoknak küldök el, akik ebbe a vendégkönyvbe írnak. Sem megrendelni, sem valami másért kapni ezt nem lehet majd, csakis azért kapható meg, ha vendégkönyvbe ír valaki. Természetesen ez is egy nagyon értékes információkat tartalmazó hanganyag, nem csak valami kis suta bóvli…
Az, hogy pontosan mi ez a hanganyag, legyen meglepetés! Ha itt most megírnám pontosan, hogy mi ez, félő, hogy nem győzném feldolgozni a beküldésre kerülő vendégkönyvi bejegyzéseket...

 

 

Következzenek hát a vendégkönyvi bejegyzések sorjában:

 

Kedves Imre!

Többszöri visszatérő látogatója vagyok a TÁVOLVASÁS honlapnak, és meg kell, hogy mondjam, nagyon ötletesnek, színvonalasnak találom. Abban egyet kell, hogy értsek Önnel, hogy egyre kevesebb az olvasó ember, mert leszoktattak bennünket az olvasásról. Amikor az emberek többsége a megélhetésért küzd, nem tudja megfizetni a drága könyveket, sőt még a napilapokat, folyóiratokat sem. A kultúra és a napi valós információk iránti tudásszomj azonban még nem halt ki az emberekből. Az Ön honlapja pont a hiányzó információk megszerzéséhez biztosít lehetőséget bárki számára. A remek ötleteihez sikeres megvalósítást és eredményes munkát kívánok Önnek.
K. Ildikó (Heves) 

 

Kedves Imre!

 

Végig olvastam a honlapját és nagyon jónak  találom. Végre egy olyan szellemi termék, ami nem az emberek becsapására és kihasználására lett kitalálva. Egyszerű és mégis remek megoldást kínál azok számára akiknek nincs idejük az olvasásra. Gratulálok az ötletgazdának és sok sikert kívánok a további munkáihoz.
József

 

Kedves Imre!

Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Én szívesen reklámoztam a távoktatás szolgáltatását. Ez egy olyan ötlet amely pezsgő a mai sivár és ötlettelen, vállalkozásmentes hazánkban, amelyet mindenképpen szívélyesen üdvözlök. Az Imréhez hasonló gondolkodni vágyó és merő emberek segítették az országunk hírnevének öregbítését Európánkban és világszerte. Ez a dolog bár nem új keletű, de itthon egyedülálló vállalkozásnak számít, amely gazdasági helyzetünk sivárságát, és a kisvállalkozások ellehetetlenített helyzetét jelenti. Imre erőfeszítése és kitartása azért figyelemre méltó, mert ő ezt nem csak gazdasági okokból, hanem küldetésszerűen is gondolja, amely az olvasás és kulturális értékek széles körű elérését tartja szem előtt. Én a haladás és technika innovatív felhasználását is látom benne. Ez a vállalkozás meghaladta a korát itthon. Ennek széleskörű elterjedéséhez egy  fejlettebb gondolkodású társadalomra lenne szükség elsősorban a gazdasági szektorban.
Üdvözlettel a "hallgató olvasóknak"
Joel

 

 

tablamarkolo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 19
Heti: 24
Havi: 318
Össz.: 111 956

Látogatottság növelés
Oldal: VENDÉGKÖNYV
TÁVOLVASÁS - © 2008 - 2019 - tavolvasas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »