TÁVOLVASÁS

MINDENT A FÜLNEK! Ez egy rendkívül jó, praktikus (hangoskönyv szerű) megoldás az olvasási létminimum alatt élőknek, vagyis azoknak, akiknek nincsen idejük rendszeresen olvasni, de szeretnének mégis jól tájékozottak lenni!

 Nem kell többé
(olvasási) létminimum
alatt élni, mert van rá megoldás!

Az emberek jelentős részének (mint pl. esetleg Önnek is), sajnos nincsen ideje olvasásra, különösen rendszeres, és terjedelmesebb anyagok vonatkozásában. Ilyenek lehetnek pl. egyes hírlevelek, vagy különféle internetes, bárki számára egyébként ingyenesen elérhető újságok, hírlapok, magazinok, stb. Ezek rendszeres olvasása nagyon időigényes, illetve némelyek egyszeri elolvasása nem is mindig elegendő a jó megértéshez.

Sok emberhez, és így pl. Önhöz ezért egyszerűen el sem jut sok értékes, fontos információ, vagy ami eljut, az ki sem lesz nyitva, olvasatlanul kallódik el. Tájékozottság nélkül azonban nem lehet megérteni összefüggéseket, és helyes döntéseket hozni sem. Ezért ez egy nagyon fontos probléma!

Ugyanakkor jártunkban-keltünkben akár gyalogosan, akár buszon, vonaton, villamoson, nagyon gyakran láthatunk embereket, akik fülhallgatók fejhallgatók és különféle lejátszók segítségével szinte folyamatosan hallgatnak valamit. Talán ebben Ön is magára ismer...
Az esetek nagy többségében valamilyen zenét hallgatnak naphosszat. Valaminek a hallgatása nem igényel olyan koncentrált figyelmet, és lekötöttséget, mint az olvasása. Azt sok más tevékenység közben is meg lehet tenni, amikor a figyelem megosztható. Egy közismert mondás, "mindent a szemnek...", mostantól akár így is módosulhat:

MINDENT A FÜLNEK!

Ez hát a megoldás az olvasási létminimum alatt élőknek, ha csak lehet hallgassunk ne csak mindig zenét, hanem az olvasnivalókat is! De ki fogja azokat felolvasni, és hogyan lehet hozzájutni az anyagokhoz, azok meghallgatása céljából?

 

mp3-on.jpg

A „Légy jó mindhalálig” című regényben Nyilas Misi rendszeresen felolvasott némi fizetségért a vak Pósalaky úrnak, aki mivel nem látott, így nem is olvashatott önállóan. Ennek érdekében persze Misi mindig elment hozzá személyesen, ami többlet idejébe, fáradságába is került, nem beszélve arról, hogy ezt a napi programjába is be kellett építenie, tehát  időbeli megkötöttséget is jelentett számára, egyszóval bonyolult és nagyon belterjes megoldás volt a kor színvonala szerint. Ma azonban köszönhetően a modern megoldásoknak, nem kell rendszeresen, de alkalmilag sem személyesen megjelenni senkinél, úgynevezett távolvasás keretében is lehetséges segíteni azon, akinek pl ideje, lehetősége nincsen olvasásra. Aki felolvas, az egy MP3 felvevőre felolvassa az anyagokat, és a hangfájlokat csekély díjazásért egy e-mailhez csatolva elküldi annak, aki meg szeretné hallgatni azokat pl. a saját MP3 lejátszóján, ahogyan a zenéket is szokta.

Ez a megoldás Önnek is nagyon jól jöhet!

Így egyszerűen meg van oldva a probléma, akár rendszeres együttműködés,  (táv) munkakapcsolat is kialakulhat, amit ma már távmunkának is nevezhetünk, csupán a fizetség módjáról, összegéről kell megállapodni, és természetesen korrektül teljesíteni is.

Ezért lett létrehozva ez a honlap, felhívni a figyelmet arra, hogy van olyan, aki vállalja konkrét igények esetén konkrét anyagok felolvasását, és elküldését kedvező áron, esetenként, vagy akár rendszeresen. Amíg az igények száma csak csekély, addig eleinte felolvasó program általi robothangon is lehetséges felolvastatás. Ez jól megközelíti a természetes emberi hangot.

Hangsúlyozottan főleg olyan anyagok felolvasásáról van tehát szó, ami rendszeresen megjelenik újabb és újabb tartalommal, míg a régebbiek aktualitásukat veszítik. Így tehát egy sajátos, hangoskönyv szerű megoldás ez, de mégis valami más, inkább egyfajta "hangos mindenes", ami a további lehetőségek lentebb olvasható információiból még jobban kiderül majd.

Rendszeresen megújuló tartalomnál az "ár" is lényegesen kedvezőbb lehet, ami egyébként többnyire egyedi megállapodás tárgya, és ha idővel úgy alakul, hogy azonos tartalomra több, esetleg sok igény merül fel, akkor az árak csökkenése, illetve élő emberi hangon való felolvasás is bekövetkezhet. Egyedi, speciális igények, egyedi árakon teljesülhetnek.

(Az "ár" azért idézőjeles fogalom, mert egyelőre a hivatalos forgalomban lévő Ft fizetőeszköz helyett  csak valamelyik pénzhelyettesítő, illetve hazai helyi pénz, pl. SUSKA, JÓ-ZSI-TON, STK, KREDIT, HuH stb. használható, azért is, hogy ezek minél jobban közismertté és elterjedtté váljanak. A TÁVOLVASÁS honlap a JÓSÁGSZALON, illetve a LÉTÜNKÉRT honlappal együttműködve, elsősorban annak helyi pénzével számol. Lásd a PARTNEREK menüpontban! Ezzel a helyi pénzes, (pénz helyettessítő) megoldással már nem csak az olvasási, de az anyagi létminimum alatt élők is kedvezőbb helyzetbe hozhatók.)

Konkrét igények jelzéséig ún. "alapszolgáltatásként" létezik és kérhető különböző publicisztikák rendszeres felolvasása és küldése e-mailben.

Ezek nem a bulváros, agymosó, mellébeszélő, elhallgató, dezinformáló, stb. médiákból vannak és lesznek válogatva, hanem éppen a másik oldalról, nemzeti beállítottságú, érzelmű hírforrásokból, honlapokról. a bárki számára egyébként teljesen ingyenesen elérhető tartalmak közül, hogy szerzői jogok sem sérüljenek.

Heti egy-két esetleg három alkalommal kerülhetnek szétküldésre a felolvasott publicisztikák, meglehetősen kedvező (kb. 500,- Ft/hó-nak megfelelő helyi pénz) áron, ami a megrendelés időtartamától is függő összeg olyan módon, hogy a hosszabb időtartamok esetén a fajlagos, időtartam egységre (hónap) eső ár is kedvezőbb. Árajánlat, és a fizetés módjának egyeztetése személyesen küldött e-mail útján kérhető a kapcsolat menüpontban olvasható címre írva.


UGYANITT INGYENES PRÓBA HANGANYAG KÉRHETŐ!

 

varazsgombben.jpg

 

TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK, SZOLGÁLTATÁSOK, AJÁNLATOK:

Biztosítson különleges, extra lehetőséget az Ön iránt érdeklődőknek! Tegye lehetővé könnyen, egyszerűen, hogy személyes találkozás, vagy telefonálás nélkül is meg tudja hallgatni röviden az Ön hangját az, aki érdeklődik Ön iránt, pl. társkeresése, vagy álláskeresése során, vagy okán! Vegye igénybe a TÁVOLVASÁS honlap segítségét ebben az ügyben! További információk a HANG-OS menüpontban olvashatók.

Kirándulni, üdülni, túrázni készülők számára igény szerint hanganyagot állítunk össze a felkeresni szándékozott hely, település, stb. látnivalóiról, nevezetességeiről, műemlékeiről. Mindegyikről külön MP3 hangfájl készül, így az éppen felkeresett látnivalóhoz tartozó ismertető gyorsan kikereshető, és hallgatható a lejátszón. Próba hanganyag ingyenesen kérhető e-mailben a kapcsolat menüpontban olvasható címre küldve a kérést.

Az Ön honlapja akár meg is szólalhat! Cégek, vállalkozások, gyártók, forgalmazók, szolgáltatók, különféle szervezetek, egyesületek, stb. részére, honlapjukról igény szerint felolvassuk MP3 hangfájlokba azok bemutatkozásait, ismertetőit, termékeik, szolgáltatásaik ismertetőit, leírását, használati utasítását, ÁSZF-t stb. melyeket aztán felhasználhatnak vásárlóik, fogyasztóik, vagy célcsoportjuk, ügyfeleik, vendégeik, tagjaik, stb. tájékoztatására meghallgatható módon, az írásos verzió mellett, vagy éppen helyett, hiszen sokaknak olvasni nem nagyon van idejük, kedvük, vagy éppen energiájuk, pl.elfoglaltságuk miatt.

Tudásanyagok, információs anyagok hangos változatának közzétételére, illetve ilyen formában is megismerhetővé, meghallgathatóvá tétele érdekében hangos tudástár létrehozása történik folyamatosan, olyan írott formában már létező, vagy akár jövőbeni tudásanyagokból, melyeket az írójuk, szerzőjük egyébként ingyenesen tett/tesz közkinccsé írott formában. Bővebben a HANG-OS menüpontban.

 

Szíves figyelmébe ajánlom a további menüpontokat is a fenti baloldali Oldalak (menü) listában, ha az eddigiek felkeltették az érdeklődését! 

                                           imre.jpg

Bajáki Imre
Kiskunfélegyháza

 

Az alábbi megjelenésű banner kihelyezésére kölcsönösségi alapon honlappal rendelkező partenerek kerestetnek!

 

 

 

olvasas_01.jpg

 

a banner képlete:

<a href="http://tavolvasas.hupont.hu/"><img src="http://tavolvasas.hupont.hu/felhasznalok_uj/1/6/163674/fejlec/fejleckep.jpg" border="5"></a>

 

 

kutyusos.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 19
Heti: 23
Havi: 317
Össz.: 111 955

Látogatottság növelés
Oldal: bemutatkozás
TÁVOLVASÁS - © 2008 - 2019 - tavolvasas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »