TÁVOLVASÁS

MINDENT A FÜLNEK! Ez egy rendkívül jó, praktikus (hangoskönyv szerű) megoldás az olvasási létminimum alatt élőknek, vagyis azoknak, akiknek nincsen idejük rendszeresen olvasni, de szeretnének mégis jól tájékozottak lenni!

 

 

REKLÁMOZÓ ÜZLETI PARTNERT KERESEK!

 

Termékeit, szolgáltatásait legalább területi, de inkább országos igénnyel reklámozni kívánó üzleti partnert keresek különleges, kölcsönösen előnyös ajánlattal! Tartós, hatékony, olcsó megoldásra van ötletem, melynek kivitelezéséhez anyagiakkal lehetne (kellene) hozzájárulni.

A reklám hordozójának (könyvjelzők) terjesztését korrekt formában vállalom. Az üzleti partner a könyvjelzők másik oldalán reklámozhatná saját termékeit vagy szolgáltatásait! Igényes, tartós kivitelezés, többszörös valós reklámérték, szórólap, vagy reklámújságok költsége alatti áron! Érdeklődjön a részletek iránt! A könyvjelző alább látható:

 

a_konyvjelzo.jpg

 

más:

 

HASZNOSÍTSA NÉVJEGYE ÜRES HÁTOLDALÁT!

 

Ha névjegye egyik oldala üresen áll, tegye azt hasznossá egy újabb mellékjövedelem szerzésére! Országosan ajánlott egyszerű lehetőség!
Legközelebbi névjegy rendelését már így tervezze!

 

nevjegyre.jpg

 

Ha Önt nem zavarja az, hogy saját névjegye hátoldalán másnak ad át egy egyébként parlagon heverő reklámfelületet, akkor az alábbi tartalommal készíttesse el a következő rendeléseit, miután egy reklámszerződés keretében megkapta a saját személyes kódját, ami a névjegyen feltüntetésre kerülhet! Kérjen bővebb tájékoztatást erről az együttműködési lehetőségről, az ország bármely pontjáról!

 

nevjegy_hatoldalan.jpg

 

Az is egy lehetséges megoldás, hogy a JÁTÉK menüpontban látható (ha nálunk vásárol, fogyaszt, javíttat, hirdet, költi pénzét, stb.) kezdetű szöveges tartalommal rendelkező anyagok valamelyike kerül fel a névjegy üres hátoldalára, az abban a menüpontban ismertetett értelemben és feltételekkel, ha az szimpatikusabb, vállalhatóbb!

 

KÁRTYANAPTÁRAK ALKONYA (?!)

Komolyan mondom, vagyis állítom, hogy a kártyanaptár ma már teljesen felesleges, legalább is a naptárat tartalmazó fele. A másik oldal a lényeg úgyis, ez a napnál világosabb, hiszen azon látható a cég, vállalkozás reklámja, elérhetőségei, stb. Így reklámozza magát a kártyanaptár ajándékozója, átadója olyan módon, hogy aki azt kapta, lehetőleg meg is tartsa hosszabb távon, hiszen így gyakorlati, használati funkciója is van a naptár rész által. Elvileg. Gyakorlatilag semmi!


Manapság, amikor szinte minden mobiltelefon, és más kütyü, karóra, stb. tartalmaz beépített naptárat digitális formában, jószerivel a kutya sem veszi már elő sehol a kártyanaptárat, és nem használja azt. Kevés kivétel lehet, de elenyésző.


Ezért eljött az ideje, hogy aki szokott, és szándékozik is készíttetni és osztogatni kártyanaptárakat, az gondolja meg, hogy azok naptár oldalait inkább ajánlja fel jótékonysági célra, vagy egy olyan nyereményjáték meghirdetésére a saját vásárlói, vendégei, stb. számára, aminek finanszírozása neki (a kereskedőnek, szolgáltatónak) semmibe nem fog kerülni! Ez is lehet az adományozásnak, vagy a vásárlás, fogyasztás megköszönésének egy remek módja, és többe így sem kerül az önmaga reklámozása sem, hiszen az az oldal az övé maradhat most is, de a másik oldal is érni fog valamit, annál biztosan sokkal többet, mint egy felesleges naptár! Bővebb infók a JÁTÉK, vagy az EGYEBEK menüpontban, a szándéktól függően!

kartyanaptar.jpg

 

 

más:

 

KÉPVISELETEKET, PARTNERIRODÁKAT KERESEK!

 

Olyanokat, akiknek már van valamilyen meglévő, működő irodájuk, üzletük, műhelyük, stb.

 

Az együttműködés sokféle szinten elképzelhető, passzívabb, és aktívabb módon egyaránt, utóbbi természetesen kívánatosabb, és eredményesebb lehet, és mindenképpen eredmény centrikus együttműködőket keresnék, hogy valóban értelme legyen az egésznek.

 

Ez tehát azt jelenti, hogy nem tudok ígérni valamiféle mindenképpen járó, havonta kapható összeget, ami teljesítménytől független, ami úgymond a titulushoz „jár”, hiszen ezt nem tudom, és nem is akarom finanszírozni. Konkrét eredményért tudok és kívánok fizetni, vagyis azért, ha érdeklődéseket, és anyagilag is rendezett megrendeléseket generál az a partneriroda, képviselet, amelyik vállalkozik erre az együttműködésre.  A földrajzi szétszórtság miatt egyébként sem tudnám és nem is akarnám figyelgetni, ellenőrizgetni senkinek a tényleges aktivitását, tevékenységét, stb. Sokkal egyszerűbb, ha eredményhez kötöm az anyagi juttatást, hiszen manapság ez már így az általános egyébként is.

 

Az együttműködés alaphangon kimerülhet pl. csak egy plakátomnak az ablakban, kirakatban való kihelyezésével, ami már önmaga kelthet érdeklődést, és megrendelést is, beazonosítható módon. Ennél azonban sokkal több és sokoldalúbb, aktívabb együttműködési formák is lehetnek a rá fordítható idő, figyelem, akarat, források, stb. függvényében.

 

A DIÁKOKNAK (IS) menüpontban kifejezetten fel vannak sorolva ilyen konkrét tevékenységi formák, lehetőségek, amik lényegében mind reklámszerződés keretében működhetnek.

 

Azért keresek eleve meglévő, működő helyeket, amelyek egyfajta profil bővítésként, további tevékenységként képviselnének (reklámoznának), mert nem tudok, és nem is akarok külön erre a célra megnyitni, működtetni semmilyen helyet, egységet, mert ez horrorisztikus pénzbe kerülne nagy kockázattal. Aki viszont már eleve működik egyébként is valamilyen profillal, és van szabad helye, ideje, kapacitása még valami többre, az felveheti a dolgot külön többletköltség nélkül is.

 

Akár egy üresen álló, kiadó, eladó üzlethelyiség is kihelyezheti a plakátomat az üresen kallódó kirakatüvegére belülről, már ez is lehet egy minimális szintű együttműködés.

 

Senkire nem erőltetek rá semmit, mindenki maga dönti el, hogy milyen módon, mélységben, és milyen intenzíven kíván együttműködni a megjelenésem biztosításában, ismertté válásomban. Ez sok olyan tényező, adottság, képesség, stb. függvénye, ami széles skálán mozoghat egyes partnereknél.

 

Nekem egyetlen kicsi kis üzlettel, irodával rendelkező partner ugyanolyan fontos, mint pl. egy egész országot lefedő üzlet vagy irodahálózat, melynek akár minden üzlete, irodája csatlakozik hozzám.

 

Az eredmények fognak úgyis értékelési alapot adni, nem az, hogy ki mit tud felsorolni és bemutatni nekem, amivel már eldicsekedhet. Semmi közöm hozzá, hogy ki hol tart, milyen sikerei vannak valamiben, engem az érdekel, hogy a szolgáltatásomat milyen eredményesen fogja közismertté tenni az adott helyi környezetben, illetve természetesen akár a honlapján keresztül a világhálón is, ha erre is van lehetősége, és vállalja ennek is valamilyen formáját a cél, és az eredmény érdekében.

 

Ennek szellemében várom a jelentkezéseket, további egyeztetés, megállapodás érdekében, bármelyik településről!

 

 

 

siker.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 19
Heti: 32
Havi: 326
Össz.: 111 964

Látogatottság növelés
Oldal: EGYÜTTMŰKÖDÉS
TÁVOLVASÁS - © 2008 - 2019 - tavolvasas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »