TÁVOLVASÁS

MINDENT A FÜLNEK! Ez egy rendkívül jó, praktikus (hangoskönyv szerű) megoldás az olvasási létminimum alatt élőknek, vagyis azoknak, akiknek nincsen idejük rendszeresen olvasni, de szeretnének mégis jól tájékozottak lenni!

Ennek a honlapnak, és a távolvasás szolgáltatásnak is égető szüksége van jó és hatékony reklámra, megrendelők szervezésére! Ennek érdekében szívesen veszek mindenféle kölcsönös reklámra vonatkozó felajánlást, felolvasásokat igénylők szervezésére irányuló együttműködési javaslatot!

Szabad reklámfelületeket keres a TÁVOLVASÁS honlap országosan, mind magánszemélyek, mind cégek, vállalkozások körében, a honlap számára mérhetően valós reklámértékkel arányos konstrukcióban való hasznosításra! A részletekről e-mailben a "kapcsolat" menüpontban lévő e-mail címre küldött levél, ajánlat, kérdés megérkezése után írok.

Ennek szellemében jelentkezzenek e-mailben azok, akik saját üzletük, műhyelyük, irodájuk kirakatában jól látható helyen, vagy autójuk szélvédőjén a belső oldalon kihelyeznék a távolvasás honlapjának alább látható kinézatű A/3 vagy A/4 méretű fekvő plakátját!

Aki kéri, az a plakátot word dokumentumként csatolva megkapja e-malben, és kinyomtathatóvá, kihelyezhetővé válik. Bővebb információk személyes érdeklődés esetén kaphatók. 

Linkcsere, bannercsere is lehetséges, honlaptulajdonosok jelentkezzenek!

 

fekvő plakát:

plakatgrafikusteljes_szolgennel.jpg

így néz ki egy autón elhelyezett plakát...

     auton-3.jpg

 

combi_auto.jpg

reklamhordozasplakat.jpg

 

   autoscsajos.jpg

 

Havidíjas mobil telefonja előfizetési csomagjában vannak fel nem használt, ezért elvesztett sms küldési lehetőségek is. Ne hagyja elveszni, tegye hasznossá ezeket is! Ajánlja fel, érdemes!

sms.jpeg

 

MI FOLYIK AZ ESŐVÍZ CSATORNÁN?

Kifelé víz, befelé (helyi) pénz! Az utóbbit megtapasztalhatja, ha reklámfelület céljára kölcsönadja forgalmas utcában, téren lévő ingatlana esőcsatornáját egy szemmagasságban elhelyezhető 7x10 cm-es hirdetés felragasztásához! Érdeklődjön mielőbb, bárhonnan az országból!

csatornareklam.jpg

 

UTAZÓTÁSKÁKON (IS) REKLÁMOZNÉK!


Adjon helyet egy reklámnak utazótáskája, hátizsákja üresen kallódó felületén, bevételt fog termelni vele, amerre csak megfordul utazásai során! Többféle mértben elhelyezheti a reklámot a képen látható, vagy hozzá hasonló megoldásban, reklámszerződés keretében! Kérjen ajánlatot!

utazotaska_reklam.jpg

 

vagy akár falakon is...

oriasplakatfalon.jpg

 

lehet persze fentebb is...

oriasplakatfentebb.jpg

 

de bármi más megoldás is érdekel... ime egy további...

feszespolos.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 19
Heti: 27
Havi: 321
Össz.: 111 959

Látogatottság növelés
Oldal: REKLÁM, SZERVEZÉS
TÁVOLVASÁS - © 2008 - 2019 - tavolvasas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »