TÁVOLVASÁS

MINDENT A FÜLNEK! Ez egy rendkívül jó, praktikus (hangoskönyv szerű) megoldás az olvasási létminimum alatt élőknek, vagyis azoknak, akiknek nincsen idejük rendszeresen olvasni, de szeretnének mégis jól tájékozottak lenni!

Kapcsolatfelvétel távolvasás megrendelése, hangpróba, illetve további információk, árajánlat kérése érdekében elsősorban e-mailben lehetséges a következő e-mail címen:

 

 tavolvasas@gmail.com

 

Ingyenes próba hanganyag, vagy egyéb hanganyag kérésére lehetőleg inkább a következő e-mail címet használja:

 

tavolvasas@citromail.hu

 

 

Élőszavas kapcsolatfelvétel esetenként, de nem rendszeresen és nem folyamatosan bejelentkezve a skype-ra is lehetséges. Skype név:

 

tavolvasas

 


Munkatársak, partnerek kérjék felvételüket a skype partnerlistára, és ha lehetséges, beszéljünk élőszóban!

 

palackban.jpg

 

FONTOS!
A TÁVOLVASÁS honlap senkit sem bíz meg azzal, hogy bármilyen megrendelés ellenértékét szedje be, gyűjtse össze! Befizetést csakis a fenti e-mail címről érkező levélben megadott helyre és módon teljesítsen aki közvetlenül rendel, és az is, akinek megrendelését  valamelyiik munkatárs közvetíti a honlap részére.


A TÁVOLVASÁS honlap azzal sem bíz meg senkit, hogy bármiféle közvetítési díj fizetése ellenében közvetítse, továbbítsa a honlapon említett együttműködési, reklám, és távmunka lehetőségeket.  Senki ne fizessen tehát senkinek ilyen tevékenységért, ígéretért, csakis a TÁVOLVASÁS honlap elérhetőségén keresztül lépjen kapcsolatba és kérjen tájékoztatást ezekben az ügyekben! Visszaéléseket, és ilyen jellegű próbálkozásokat észlelők szíveskedjenek jelezni a fenti elérhetőségen!

 

Ha valaki csak érdeklődő:
Lehetőleg már az érdeklődés során szíveskedjen megadni, hogy mely anyag felolvastatásáról lenne szó! Ha olyan anyag, ami bárki számára elérhető a neten, akkor az elérési helyet adja meg, ha nem olyan, akkor csatolva, vagy bemásolva küldheti el e-mailben.

 

Aki tehát szeretne egy rövid hanganyagot kérni, hogy próbaként meghallgassa, az is a fenti (főleg citromail) címre írva kérheti, és egy felolvasott publicisztikát, vagy a honlapot röviden ismertető hanganyagot fog kapni rövidesen, ami azért  lehet, hogy mégis óriásfájlként lesz csatolva többnyire,  ilyenkor azt  a kapott levél alján kell keresni, és letölthető, meghallgatható. és ingyenes.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 19
Heti: 34
Havi: 328
Össz.: 111 966

Látogatottság növelés
Oldal: KAPCSOLAT
TÁVOLVASÁS - © 2008 - 2019 - tavolvasas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »