TÁVOLVASÁS

MINDENT A FÜLNEK! Ez egy rendkívül jó, praktikus (hangoskönyv szerű) megoldás az olvasási létminimum alatt élőknek, vagyis azoknak, akiknek nincsen idejük rendszeresen olvasni, de szeretnének mégis jól tájékozottak lenni!

Ebben a menüpontban jelenleg két témakör olvasható:

-Hangos adatlap/önéletrajz

-Hangos tudástár

 

hang-os.jpg

 

 

HANG-OS ADATLAP / ÖNÉLETRAJZ!

 

Egyre bővül, növekszik azoknak a száma, akik állást, munkát, vagy esetleg társat keresnek. Ezek az emberek mindenképpen bemutatkozásra kényszerülnek, illetve ha ez nem is kényszer, mindenképpen növeli az esélyeket egy jól elkészített bemutatkozó adatlap, önéletrajz. Ezekben egy olvasható, szöveges formában, gyakran fotó(k) csatolásával, mellékelésével lehet bemutatkozni, és teszik is ezt és így nagyon sokan, bizakodva a sikerben, szerencsében.

 

Az adatlapok, önéletrajzok, feladott hirdetések nagy, de immár nem pótolhatatlan hiányossága azonban az, hogy egy igen fontos érzékszervi tényezőt figyelmen kívül hagynak: Ez a jelölt hangjának megismerése lenne.

 

Bizony hogy fontos ez, nagyon is fontos, és jó lenne sokszor úgy, személyes kapcsolatfelvétel, vagy telefonálás nélkül is meghallgatni valakinek a hangját, hanghordozását, beszédét, mint ahogyan az arcát megnézhetjük egy fotón, az adatlapján vagy önéletrajzában, hirdetésében.

Ha így megismerhető, hogy kinek megfelelő a hangja is társként, vagy munkatársként, már is sok felesleges csalódás, meddő próbálkozás megspórolható egy egyszerű módon!

 

Ennek érdekében, ennek a lehetőségnek a biztosítására, megvalósítására kínálja fel a TÁVOLVASÁS honlap azt, hogy egy adatbázisban eltárolja egy-egy kódhoz rendelve azoknak a hangját, akik szeretnék ezt a különleges extra lehetőséget biztosítani azoknak, akik érdeklődnek irántuk, azaz a hangjuk meghallgatásának lehetőségét.

A saját hanganyagát egy MP3, vagy esetleg wav hangfájlként küldheti meg a TÁVOLVASÁS honlapcímére a társkereső / álláskereső egyén.

 

Bárki, aki regisztrált, és aktív adatlappal rendelkező társkereső valamelyik társkereső honlapon, az adatlapja szöveges bemutatkozó részén, vagy egyik erre alkalmas rovatában, feladott hirdetésében, esetleg a fotói közé feltöltött egyik (megszerkesztve kérhető és így csatolható) szöveges tartalmú képen utalhat arra a lehetőségre, hogy az ő hangjának meghallgatása is lehetséges a TÁVOLVASÁS honlap által biztosított módon.

Ugyanez az utalás belefoglalható az önéletrajzok szövegébe, álláskereső hirdetésekbe is, egy ajánlott szövegezésű, erre utaló tartalommal, vagy a szöveges képes tartalom beillesztésével, csatolásával.

Így az, aki szeretne élni ezzel a meghallgatási lehetőséggel, a TÁVOLVASÁS honlaphoz fordulhat ezzel az igényével e-mailben, és kérheti a hanganyagot arra a kódra hivatkozva, ami az utalás szövegében olvasható volt.

Annak részletei, hogy a hanganyagok mit és hogyan tartalmazhatnak, milyen lehetőségek vannak minél kedvezőbb árú szolgáltatásra, továbbá a hanganyagok kérése hogyan történhet, hogyan tehető akár teljesen ingyenessé a kérések teljesítése a felek számára, a TÁVOLVASÁS honlaptól történő személyes érdeklődéssel e-mailben tudhatók meg, illetve ebben a menüpontban később kerülnek ismertetésre az igények alakulásának függvényében.

Egyelőre ez a menüpont inkább csak igényfelmérésnek tekintendő, ezért még csak nagyon vázlatos ismertetést tartalmaz a teljesség igénye nélkül, de minden érdeklődést, javaslatot szívesen fogad a honlap.

Az adatlapokhoz, önéletrajzokhoz, hirdetésekhez csatolható szöveges tartalmú kép, mely a hanganyag kérésének lehetőségére utal, az alábbi tartalmú lesz:

 

hangomat.jpg

 

 

HANG-OS TUDÁSTÁR

 

 

 

 

Az internet a maga bőséges és sokféle gazdag tartalmával lehetővé teszi sok-sok értékes, hasznos tudásanyag gyakran teljesen ingyenes elérését, csupán el kell(ene) azokat olvasni, ha rájuk talál valahol az információk tengerében az, akit érdekel egy-egy terület,  témakör, probléma megoldása.

Sokan írnak, hoznak létre olyan információs anyagot, írást, gyakran elektronikus könyvet, jegyzetet, publicisztikát, stb. amit valamiért szeretnének közkinccsé tenni, széles körben elterjeszteni. Meg is írják benne, hogy az ingyenesen szabadon terjeszthető, csupán az a kérés, hogy a tartalmán ne változtassanak, és esetleg az, hogy a forrást jelöljék meg.  Az ilyen anyagok, tartalmak, gyakran valóban nagyon értékesek, tartalmasak, figyelemre méltók! Csupán ismét az a gond sokaknál, hogy a terjedelem miatt egyáltalán nincsen idejük ezeket tényleg alaposan, nyugodtan végig elolvasni, mert mindig rohannak, időzavarban vannak, azaz olvasási létminimum alatt élnek.

Az ilyen, de egyébként MP3 lejátszót gyakran hallgató emberek részére megoldás lehet ezen a téren is a tudásanyagok hangossá tétele, azaz felolvasott változatuk meghallgatásának lehetősége  más tevékenységek végzése közben, amikor a figyelem megosztható.

A TÁVOLVASÁS honlap ezért folyamatosan létrehoz és bővít egy ún. hangos tudástárat, melyből kérni lehet az ilyen felolvasott változatban is meglévő tartalmakat, és azok megküldésre kerülnek  elektronikus levélhez csatolva, normál  vagy éppen óriás fájlokként, letölteni és meghallgatni azokat.

Bárki felajánlhatja a saját maga által létrehozott ingyenes tudásanyagot a TÁVOLVASÁS honlapnak, hogy létrehozza, és tárolja/ kiküldje annak hangos változatát. A tudásanyag szerzője akár saját maga is felolvashatja és elküldheti a honlapnak az MP3-as változatot, ha szeretné annak a saját hangján felolvasva való terjesztését.  Ebben az esetben azonban még a felolvasás előtt egyeztessen a honlappal néhány kölcsönösen tisztázandó fontos részletet.

Ugyancsak bárki felhívhatja a TÁVOLVASÁS honlap figyelmét a saját maga által ismert értékes, tartalmas, ingyenes tudásanyagokra, hogy azok szerzőjével, tulajdonosával fel lehessen venni a kapcsolatot a hangossá tétel ügyében.

 

A bárki számára írott formában ingyenes, és szabadon terjeszthető tudásanyagok felolvasott változatait is ingyenesen kaphatják meg azok, akik elektronikus levélben kérik a honlap levelezési címén, és azokat szintén ingyenesen tovább is küldhetik másoknak is, hogy ebben a változatban is tényleg közkinccsé váljanak.
A hangos tudástár ilyen formában ingyenes marad mindaddig, amíg azzal visszaélés nem történik, vagy amíg annak kezelése nem válik túlságosan megterhelővé ilyen alapon a TÁVOLVASÁS honlap számára. Addig ugyanis a TÁVOLVASÁS honlap számára ilyen módon generált reklámért is érdemes vele ingyenesen foglalkozni.
A továbbiak alakulása a leterheltségtől függően változhat vagy úgy, hogy az egy-egy konkrét tudásanyag felolvasásáért munkadíjként kérhető reális   összeg ellenében lesz megkapható  a hanganyag, vagy a honlap más szolgáltatására előfizetők ráadásként kaphatnak meg (kérésük szerint)  ingyenesen felolvasott tudásanyagokat is , korlátlanul, vagy korlátozva, ez még a jövő kérdése, több tényezőn fog múlni ennek az eldöntése.

Ebben a kérdésben ha változás történik, itt a honlapon ez a változás ismertetésre kerül.

Olyan írott tudásanyagok, melyek szerzőik által pénzért vannak és lesznek értékesítve, nem képezik részét ennek a hangos tudástárnak, kivéve, ha ők maguk veszik fel a kapcsolatot konkrét ajánlattal, és kölcsönösen előnyös megegyezés, együttműködés keretében ilyen üzleti, vagy munkakapcsolat létrejön a TÁVOLVASÁS honlap és a konkrét személy, cég, vállalkozás között.

 

A már feldolgozott, kérhető hangos tudásanyag (tudástár) listája, rövid ismertetője elektronikus levélben kérhető a honlap elektronikus levélcímén (kapcsolat menüpont), illetve hamarosan feltüntetésre kerül ebben a menüpontban is.

    tudas-tar.jpg

 

Hangos tudásanyag, meghallgatható néhány fontos és hasznos témakörben már most is, csak kérni kell!

Egészség, életmód, önfejlesztés témakörökhöz kapcsolódó hanganyagok elektronikus levélben kérhetők a honlap levélcímén!

 

HANGOS TUDÁSTÁR PARTNER:

SZABAD GONDOLAT

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 19
Heti: 30
Havi: 324
Össz.: 111 962

Látogatottság növelés
Oldal: HANG-OS
TÁVOLVASÁS - © 2008 - 2019 - tavolvasas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »