TÁVOLVASÁS

MINDENT A FÜLNEK! Ez egy rendkívül jó, praktikus (hangoskönyv szerű) megoldás az olvasási létminimum alatt élőknek, vagyis azoknak, akiknek nincsen idejük rendszeresen olvasni, de szeretnének mégis jól tájékozottak lenni!

Ime, itt egy különleges, nagyon szokatlan, és rendkívüli, ám mégis nagyon értékes (eszmei értékét tekintve) ajándék adásának lehetősége! 

Hasonló lehet pl. ahhoz, amikor valakinek újság előfizetést ajándékoznak valamilyen időtartamra. A megajándékozott személy folyamatosan kapja az ajándékot, nem csak egyetlen alkalomra korlátozódik a gesztus! 

A TÁVOLVASÁS honlap ajánlata az, hogy ajándékozzon felolvasott publicisztikákat annak, aki érdeklődik a világ dolgai, történései, ismeretanyaga, szellemi közkincsei iránt, de esetleg nincsen elég ideje, lehetősége olvasásra, viszont szokott MP3 lejátszót hallgatni! 

Mivel a publicisztikák egyébként is publikusak, direkt azért írják őket, hogy minél szélesebb körben ismertté váljanak, különösen hasznos és kívánatos a közkinccsé tételük olyan módon is, hogy felolvasásra kerülnek, és meghallgatható változatban eljussanak azokhoz is, akiknek esetleg nincsen idejük, módjuk, lehetőségük a rendszeres elolvasásukra.

Lévén ezeknek időbeni aktualitásuk is, nyilvánvaló, hogy annak van értelme leginkább, hogy főleg az aktuális publicisztikák jussanak el az emberekhez, de lehet persze régebbiek iránt is érdeklődni.

Heti egy-két esetleg három alkalommal megküldésre kerülő felolvasott publicisztika, hanganyag már rendszeres és aktuális tájékozottságot, szellemi muníciót tud adni egy érdeklődő, nyitott figyelmű embernek.

Legyen Ön az, aki ezzel a különleges ajándékkal lepi meg egy-két hozzátartozóját! A megajándékozott személy e-mail címére csatolt MP3 hanganyagként megküldésre kerülnek a kért időtartamban az internetről nyilvánosan hozzáférhető, válogatott, érdekes, izgalmas publicisztikák.

Az igények függvényében alakul ki a felolvasás eszköze, módja. Eleinte, amíg az igények száma kevesebb, csak felolvasó robot hangján lesz elérhető, ami egyébként szintén elég jól érthető, de ha a növekvő igények lehetővé teszik, és meg lehet fizetni felolvasó munkatársat is, akkor élő emberi hangon fog majd megjelenni a hanganyag.

Saját választása, döntése szerinti számú hónapra rendelheti meg a felolvasott publicisztikákat nagyon kedvező, sőt a hónapok növekedésének számával egyre csökkenő havi áron, amit pontosan és számszerűen szintén konkrét érdeklődés alapján lehet megtudni a honlap e-mail címére írva. Visszavonásig egy nagyon kedvező, bevezető ár van! Havi 500,- Ft-nak megfelelő helyi pénz a legmagasabb ár lehet, ennél csak kevesebb lesz, ha hosszabb időtartamra kéri!

Ajándékozzán hát bármely alkalomból felolvasott publicisztikákat! Kérjen próba hanganyagot ingyenesen e-mailben, hallgassa meg, és döntsön mielőbb! Nézze meg a honlap JÁTÉK menüpontját is, rendkívüli nyereményjátékhoz is csatlakozhat, amiben minden résztvevő nyer egy nagyon értékes MP3 hanganyagot!

     hallgato.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 19
Heti: 25
Havi: 319
Össz.: 111 957

Látogatottság növelés
Oldal: AJÁNDÉKOZÁS TIPP
TÁVOLVASÁS - © 2008 - 2019 - tavolvasas.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »